zaterdag 7 april 2012

Spontaan project


Afgelopen week bedacht ik spontaan een leuk project om te gaan maken: een Paashaas-mandje. Nu was het zo dat moeders zaterdag zou oppassen op haar kleinzoon. En de planning was dat hij zou blijven slapen bij zijn oma. Dus ik nodigde mezelf uit voor het Paasontbijt en bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om met hem Paaseieren te gaan zoeken. Tja, die Paaseieren moet hij dan wel in een leuk mandje kunnen doen.
Inmiddels heb ik al een aardige verzameling haakpatronen verzameld en daar zaten ook 2 patronen bij voor de zogeheten Bunny-basket. Vol goede moed ging ik aan de slag. Het mandje volgens het patroon was niet erg groot dus ik heb er maar mijn eigen draai aan gegeven. Donderdag de hele dag hard zitten werken en vrijdagavond alles in elkaar gezet. En zie hier het eindresultaat.
Beetje jammer dat het feest nu niet door gaat. Hij blijft in zijn eigen huis dus hij kan met pa en ma eieren gaan zoeken die wij zaterdagavond gaan verstoppen. We zullen de ouders wel even inlichten waar alles ligt. Beetje jammer als er na een aantal maanden ineens een ei tevoorschijn komt.
Vrolijk Pasen!

2 opmerkingen: